Gemeente Stad Deinze

Buitenspeeldag Nevele

Op woensdag 19 april 2023 is het opnieuw Buitenspeeldag. Al voor de 16de keer op rij slaan Vlaanderen, Bataljong, Buurtsport expertisecentrum en alle Vlaamse televisiezenders voor kinderen de handen in elkaar en willen ze kinderen stimuleren om een hele woensdagnamiddag buiten te ravotten en sporten. De televisiezenders gaan een hele namiddag op zwart. Kinderen hebben dan ook geen enkel ...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Ten Dries
Dennendreef 60, 9850 Nevele, 9850 Landegem (Deinze)

Contact

Organisatie

jeugddienst Deinze
Op woensdag 19 april 2023 is het opnieuw Buitenspeeldag. Al voor de 16de keer op rij slaan Vlaanderen, Bataljong, Buurtsport expertisecentrum en alle Vlaamse televisiezenders voor kinderen de handen in elkaar en willen ze kinderen stimuleren om een hele woensdagnamiddag buiten te ravotten en sporten. De televisiezenders gaan een hele namiddag op zwart. Kinderen hebben dan ook geen enkel excuus om binnen te blijven!

De buitenspeeldag zal op woensdag 19 april tussen 13 u. en 17 u. doorgaan op de terreinen van MFC Ten Dries, Dennendreef 62 te Landegem. We proberen de kinderen een fantastische buitenspeelnamiddag aan te bieden voor kinderen tot 12 jaar met onder andere airbrush tattoos, buttons maken, speksteen, versier je wiel, clickformers en springkastelen. De kinderopvang voorziet voor alle kinderen een lekker vieruurtje.

Voor (groot)ouders en kinderen die dorst gekregen hebben van al dat spelen, voorziet een groep adolescenten van MFC Ten Dries een terrasje waar dranken aan zeer democratische prijzen kunnen genuttigd worden.