Gemeente Stad Deinze

ICT-cursus ism Seniornet: Mijn burgerprofiel, e-box, doccle en zoomit

Mijn burgerprofiel is een persoonlijke toegangspoort tot alle gegevens die de overheid over jou heeft, en dat zowel lokaal, Vlaams als op federaal vlak. Via My e-box heb je toegang tot een steeds groeiend aantal (overheids)documenten. Zo heb je al je documenten bij de hand, waar en wanneer je maar wil, in een hoog beveiligde omgeving. Doccle is een digitaal platform waar meer dan 2 mil...

Info

Wanneer

Prijs

€ 7,42

Waar

Zeventiendorpen
Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze

Organisatie

Lokaal Dienstencentrum Zeventiendorpen

Mijn burgerprofiel is een persoonlijke toegangspoort tot alle gegevens die de overheid over jou heeft, en dat zowel lokaal, Vlaams als op federaal vlak.
Via My e-box heb je toegang tot een steeds groeiend aantal (overheids)documenten. Zo heb je al je documenten bij de hand, waar en wanneer je maar wil, in een hoog beveiligde omgeving.
Doccle is een digitaal platform waar meer dan 2 miljoen mensen documenten afhandelen en bewaren van uiteenlopende bedrijven. Jouw administratie op één plek organiseren heeft verschillende voordelen: eenvoudig documenten betalen, delen, ondertekenen én bewaren, toegang via computer, smartphone of tablet, een automatische melding bij elk nieuw document of als de vervaldag van een factuur nadert, al je documenten in één gratis digitaal archief.
Zoomit is een gratis dienst die facturen en loonbrieven klaarzet in uw online bank, waar u ze in een muisklik kunt betalen.