Gemeente Stad Deinze

ICT-cursus ism Seniornet: Op reis met Google apps

Wil jij binnenkort op reis of op vakantie maar heb je nog geen idee waarheen? Maak dan gebruik van de apps van Google! Met Google Maps kan je eenvoudig een reisbestemming kiezen en vooraf je vakantie plannen. Bekijk de omgeving via Street View om er achter te komen hoe de buurt er echt uitziet. Verken je bestemming van bovenaf met satellietbeelden, 3D-terreinkaarten van de hele wereldbo...

Info

Wanneer

Prijs

€ 7,42

Waar

Zeventiendorpen
Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze

Organisatie

Lokaal Dienstencentrum Zeventiendorpen

Wil jij binnenkort op reis of op vakantie maar heb je nog geen idee waarheen? Maak dan gebruik van de apps van Google!
Met Google Maps kan je eenvoudig een reisbestemming kiezen en vooraf je vakantie plannen.
Bekijk de omgeving via Street View om er achter te komen hoe de buurt er echt uitziet.
Verken je bestemming van bovenaf met satellietbeelden, 3D-terreinkaarten van de hele wereldbol en 3D-gebouwen uit honderden steden wereldwijd via Google Earth.
Met Google Arts & Culture heb je de schatten, verhalen en kennis van meer dan 2000 culturele instellingen uit 80 landen binnen handbereik. Met Google Lens kun je de wereld om je heen herkennen. Dat betekent dat je de camera van je smartphone bijvoorbeeld wijst naar een populair herkenningspunt. Google Lens vertelt dan niet alleen wat voor gebouw het is, maar geeft ook informatie over onder andere openingstijden. Tot slot mag Google Translate zeker niet ontbreken in deze rij: geschreven en gesproken tekst vertalen zodat je je overal thuis kan voelen.
Met deze apps ben je zeker van een geslaagde vakantie. Goede reis!