Gemeente Stad Deinze

fermenteer het seizoen - de winter

Elk seizoen samen 3 fermentaties opstarten begint een goede gewoonte te worden. We maken een klassieke fermentatie, een Kimchi en een Tsukemono. Het tweede is een Koreaanse versie en de laatste een hele korte fermentatie, die we de avond zelf al in een salade werwerken. Laat je niet afschrikken door de namen, het is heel eenvoudig en heerlijk. Ook wie nog nooit van fermentaties gehoord h...

Info

Wanneer

Prijs

€ 18,00
VELT -leden - 12,00 euro

Waar

Brielpaviljoen
Lucien Matthyslaan , 9800 Deinze

Organisatie

VELT Leieland
Elk seizoen samen 3 fermentaties opstarten begint een goede gewoonte te worden. We maken een klassieke fermentatie, een Kimchi en een Tsukemono. Het tweede is een Koreaanse versie en de laatste een hele korte fermentatie, die we de avond zelf al in een salade werwerken. Laat je niet afschrikken door de namen, het is heel eenvoudig en heerlijk. Ook wie nog nooit van fermentaties gehoord heeft, helpen we op weg. Bij de herinnering aan je inschrijving geven we de groenten door die we gaan gebruiken. Breng gerust kruiden, specerijen, fruit of eetbare wilde planten mee die je ermee zou combineren.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar info.leieland@velt.be met vermelding van je naam, de naam van de workshop en je telefoonnummer. Uw inschrijving is pas geldig na betaling.meebrengen:

potten van maximum 0,5l, weckpotten of bokalen met schroefdeksel

mes en snijplankje

schort

2 handdoeken