Gemeente Stad Deinze

ERATO

De troost, verstrooiing, passie, vreugde en schoonheid die muziek kan bieden en het vermogen om het onzegbare tot uitdrukking te brengen, zijn een oneindige bron van inspiratie voor het werk van danser en choreograaf Femke Gyselinck. In deze intieme en korte solo choreografeert ze zichzelf op muziek van Palmistry, Gwilym Gold en Hiatus Kaiyote. Zo laat ze muziek en fysieke expressie tot...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

De troost, verstrooiing, passie, vreugde en schoonheid die muziek kan bieden en het vermogen om het onzegbare tot uitdrukking te brengen, zijn een oneindige bron van inspiratie voor het werk van danser en choreograaf Femke Gyselinck. In deze intieme en korte solo choreografeert ze zichzelf op muziek van Palmistry, Gwilym Gold en Hiatus Kaiyote. Zo laat ze muziek en fysieke expressie tot één stem versmelten. 
De Belgische choreografe studeerde in 2006 af aan P.A.R.T.S. en werkte o.a. 9 jaar als artistiek assistent van Anne Teresa De Keersmaeker/Rosas. Daarna maakte ze haar eigen voorstellingen, zoals het goed onthaalde Moving Ballads.combiticket: na deze korte solo zie je Jan Martens' danssolo Elisabeth gets her way. Wil je deze solo zien, koop dan een ticket voor Jan Martens.