Gemeente Stad Deinze

Fietszoektocht langs Deinse dorpen

Vrijwilligers Luc Claus, Rik Verfaillie en Patrick Decoster stelden een fietszoektocht samen van zo'n 45 kilometer die start aan Sporthal Oostbroek in Nevele. Het parcours leidt de deelnemers langs Poesele, Hansbeke, Merendree, Landegem, Sint-Martens-Leerne, Bachte-Maria-Leerne en Vosselare. Deelnemen is gratis en de deelnameformulieren zijn af te halen aan het onthaal in Zeventiendorp...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Zeventiendorpen
Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze

Organisatie

Lokaal Dienstencentrum Zeventiendorpen
Vrijwilligers Luc Claus, Rik Verfaillie en Patrick Decoster stelden een fietszoektocht samen van zo'n 45 kilometer die start aan Sporthal Oostbroek in Nevele. Het parcours leidt de deelnemers langs Poesele, Hansbeke, Merendree, Landegem, Sint-Martens-Leerne, Bachte-Maria-Leerne en Vosselare.

Deelnemen is gratis en de deelnameformulieren zijn af te halen aan het onthaal in Zeventiendorpen. Op elk formulier staan een aantal foto's van items en plaatsen die te zien zijn langs het parcours. De bedoeling is om de foto's in de juiste volgorde te plaatsen zoals men ze tegenkomt. Als extraatje is er een schiftingsvraag. Er zijn vijftien Deinse cadeaubonnen ter waarde van tien euro te winnen.