Gemeente Stad Deinze

The Smile Off Your Face

Vaste gast in Leietheater is het Gentse Ontroerend Goed. Met hun unieke voorstellingen, die de klassieke vorm van theater uitdagen, trekken ze de wereld rond. Eenmaal deelgenomen aan een voorstelling vergeet je dit gezelschap nooit meer. The Smile Off Your Face werd in 2019 door de Engelse krant The Guardian opgenomen in de lijst van 50 beste voorstellingen van de 21e eeuw. Hoe kan het ...

Info

Wanneer

Prijs

€ 18,00
-26 - 9,00 euro, Kansentarief - 3,6 euro

Waar

Leietheater - Kleine Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Vaste gast in Leietheater is het Gentse Ontroerend Goed. Met hun unieke voorstellingen, die de klassieke vorm van theater uitdagen, trekken ze de wereld rond. Eenmaal deelgenomen aan een voorstelling vergeet je dit gezelschap nooit meer. The Smile Off Your Face werd in 2019 door de Engelse krant The Guardian opgenomen in de lijst van 50 beste voorstellingen van de 21e eeuw. Hoe kan het dan ook anders dat we deze remake presenteren in Deinze! Je bent geblinddoekt, je zit in een rolstoel, vastgebonden. Er is geen podium. Er is geen publiek, geen vaste plek in het licht waar acteurs spelen. In feite weet je niet waar je bent. Je vermoedt iets. Je stelt je iets voor. Misschien ben je hier al geweest. Of niet. Laat je door ons leiden. Je bent veilig.


Wij zorgen voor jou. An extraordinary wheelchair journey. - in The GuardianDeze voorstelling (uit de groene kolom) kan je combineren in een pakket!


Kies 4 voorstelling uit onze selectie en geniet van 20% korting. Mix en match naar eigen voorkeur.
Stel hier je eigen pakket samen.