Gemeente Stad Deinze

DeinzeLacht: Grof Geschud

Na het in de pers bejubelde debuut Lijmen, waarin Lander Severins en Myrthe van Velden hun symbiotische liefde tot op het bot analyseerden, komt Grof Geschud nu met een tweede avondvullende cabaretvoorstelling: Broeden. De relatie hield geen stand, het duo wel. Voorlopig. Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verp...

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Cultuursmakers Deinze

Na het in de pers bejubelde debuut Lijmen, waarin Lander Severins en Myrthe van Velden hun symbiotische liefde tot op het bot analyseerden, komt Grof Geschud nu met een tweede avondvullende cabaretvoorstelling: Broeden.


De relatie hield geen stand, het duo wel. Voorlopig.


Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn.Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes. Verbeelding als laatste reddingsboei.


Onder de bekwame vleugels van Minou Bosua (de Bloeiende Maagden/Minoux) en Janne Desmet (Studio Orka) en met coaching van Raf Walschaerts (Kommil Foo) vliegt Grof Geschud uit.


Kun je cabaret maken over een liefdesbreuk? Grof Geschud neemt de proef op de som. Vijfsterrenrecensie - Karel Michiels, De Standaard