Gemeente Stad Deinze

Bio-ecomarkt

Groen-Deinze organiseert opnieuw haar jaarlijkse Bio-Ecomarkt op het Sint-Poppoplein in Deinze. Je kan er informatie opdoen, het gezicht achter het product zien, de sfeer opsnuiven en genieten van een gezellig biocafé. Eddy Donné: “Door naar de bio-ecomarkt te komen, kunnen de mensen kennis maken met producenten en winkeliers die het opnemen voor de biolandbouw, ecologisch wonen en lev...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

St.Poppoplein
St.Poppoplein , 9800 Deinze

Organisatie

Groen-Deinze
Groen-Deinze organiseert opnieuw haar jaarlijkse Bio-Ecomarkt op het Sint-Poppoplein in Deinze. Je kan er informatie opdoen, het gezicht achter het product zien, de sfeer opsnuiven en genieten van een gezellig biocafé.

Eddy Donné: “Door naar de bio-ecomarkt te komen, kunnen de mensen kennis maken met producenten en winkeliers die het opnemen voor de biolandbouw, ecologisch wonen en leven, voor de natuur in het algemeen … De Deinse bevolking kan met een aankoop meteen ook een steentje bijdragen tot een duurzame aarde en een beter klimaat. En op deze autoloze zondag komt u gemakkelijker met de fiets tot op het Sint-Poppoplein.

Martijn Bruneel: “Dit jaar zal er opnieuw een speciale sfeer zijn op de Ecomarkt langs de Leie. De interactie tussen standhouders en mensen kan soms tot mooie ideëen, plannen en realisaties komen. Om het geheel wat op te vrolijken zijn verschillende muziekgroepjes aanwezig.

Meer over