Gemeente Stad Deinze

VOLZET ! Voordracht: De zorgvolmacht vanuit het oog van de vrederechter. Lezing door Dieter Vanoutrive, plaatsvervangend vrederechter.

VOLZET ! Door omstandigheden zijn mensen soms niet meer in staat zelf beslissingen te nemen over hun persoon of over hun goederen/gelden. In dat geval moet iemand anders dit in hun plaats doen. Dit kan aangevraagd worden bij de vrederechter, maar men kan ook vooraf zelf een regeling uitwerken via een zogenaamde “zorgvolmacht” waardoor de tussenkomst van de rechter niet nodig is. Beide te...

Info

Wanneer

Prijs

€ 7,00

Waar

De Rekkelinge
Désiré Delcroixstraat 1A, 9800 Deinze

Organisatie

LDC Zeventiendorpen ism Gezinsbond GOSA Gewest Deinze
VOLZET ! Door omstandigheden zijn mensen soms niet meer in staat zelf beslissingen te nemen over hun persoon of over hun goederen/gelden. In dat geval moet iemand anders dit in hun plaats doen. Dit kan aangevraagd worden bij de vrederechter, maar men kan ook vooraf zelf een regeling uitwerken via een zogenaamde “zorgvolmacht” waardoor de tussenkomst van de rechter niet nodig is. Beide technieken hebben voor- en nadelen die in de voordracht besproken worden. Verplicht vooraf inschrijven.