Gemeente Stad Deinze

Herstel je eigen fiets in onze fietskeuken

Fietsen herstellen met begeleiding Scheelt er iets aan je fiets? Dan kan je éénmaal in de maand in de Fietskeuken in de kelderruimte van de Leiespiegel (Brielstraat 2, 9800 Deinze) terecht op zaterdagvoormiddag (telkens 4e zaterdag van de maand). . Het is de bedoeling dat je zelf aan je fiets sleutelt, maar met de hulp van een vrijwilliger die weet hoe het moet. Al het nodige materiaal ...

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00

Waar

Op Wielekes - Leiespiegel kelder
Brielstraat 2, 9800 Deinze

Organisatie

Gezinsbond Deinze
Fietsen herstellen met begeleiding Scheelt er iets aan je fiets? Dan kan je éénmaal in de maand in de Fietskeuken in de kelderruimte van de Leiespiegel (Brielstraat 2, 9800 Deinze) terecht op zaterdagvoormiddag (telkens 4e zaterdag van de maand). .

Het is de bedoeling dat je zelf aan je fiets sleutelt, maar met de hulp van een vrijwilliger die weet hoe het moet. Al het nodige materiaal is aanwezig, net als een waaier aan vervangstukken. Je betaalt enkel 5 EUR/pn + de gebruikte vervangstukken en dit voor een klein prijsje. Je brengt één fiets per persoon mee Openingsuren: Eénmaal in de maand op de 4e zaterdagvoormiddag van 9:30 tot 12:00 uur. De Fietskeuken is enkel open op afspraak (ga naar www.opwielekesdeinze.be. Betalen kan met cash, Payconiq of via mobiel betalen met de bankapp. Fietskeuken is enkel open op afspraak (ga naar www.opwielekesdeinze.be)