Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Kids Party

Dit jaar verwennen we alle feestvierders met maar liefst 2 podiumacts. We warmen ons op met een theatervoorstelling in JC Brieljant. Daarna keren we terug naar Brielpunt waar het feest zal losbarsten. Afsluiten doen we met een spetterend optreden van BlitZ met de enige echte BlitZ Jukebox show. Voor 7- tot 12-jarigen.

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: € 8.00

Waar

Brielpunt
Mouterijdreef 22, 9800 Deinze

Contact

Organisatie

Jeugddienst Deinze
Op woensdag 1 maart organiseert Speelplein Doekeewa naar jaarlijkse traditie een knallende Kids Party. Dit jaar verwennen we alle feestvierders met maar liefst 2 podiumacts. We warmen ons op met een theatervoorstelling in JC Brieljant. Daarna keren we terug naar Brielpunt waar het feest zal losbarsten. Samen gaan we zingen en swingen in onze fuifzaal. Natuurlijk zijn er opnieuw grime en spelletjes voorzien voor wie tussen het zingen en dansen door even wil uitblazen. Afsluiten doen we met een spetterend optreden van BlitZ met de enige echte BlitZ Jukebox show. Smeer dus alvast je stembanden, oefen je beste dansmoves en kom met ons mee feesten!

Voor wie? 7- t.e.m. 12-jarigen (geboortejaar 2005-2010)
Waar en wanneer? Brielpunt - woensdag 1 maart 2017
Uren? Van 13.30 u. tot 17 u. Gratis opvang voorzien van 12.45 u. tot 17.30 u.
Prijs? 8 euro (drankje, hapje, toneelvoorstelling, podiumacts en opvang inbegrepen)

Voor de Kids Party tijdens de krokusvakantie is vooraf inschrijven en betalen noodzakelijk. De plaatsen zijn beperkt, dus tijdig inschrijven is een must! Inschrijven kan online via www.deinze.be/webshop of via de jeugddienst. Opgelet! Vraag je login voor het online inschrijven tijdig aan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over