Gemeente Stad Deinze

The Kid (8+)

Precies 100 jaar geleden kwam een koddige man met grote schoenen, bolhoed en borstelsnor het bioscoopscherm opgewaggeld. Charlie Chaplin werd wereldberoemd als the Tramp (de zwerver), die zich in zijn eerste langspeelfilm  The kid  ontfermt over een achtergelaten baby. Het kind groeit op in de gammele woning, waar ze samen leven in honger en armoede. Maar met hun vrolijke hume...

Info

Wanneer

Prijs

€ 9,00
-26 - 7,00 euro, Kansentarief - 3,00 euro, cadeaukaart Stad Deinze - 0,00 euro, kinderopvang - 0,00 euro

Waar

Leietheater - Theaterzaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Precies 100 jaar geleden kwam een koddige man met grote schoenen, bolhoed en borstelsnor het bioscoopscherm opgewaggeld. Charlie Chaplin werd wereldberoemd als the Tramp (de zwerver), die zich in zijn eerste langspeelfilm The kid ontfermt over een achtergelaten baby. Het kind groeit op in de gammele woning, waar ze samen leven in honger en armoede. Maar met hun vrolijke humeur en hun doortrapte trucjes redt het koddige duo zich slapstickgewijs uit elke situatie.


The Kid is één van de klassiekers van de stille film. Ook een jong publiek laat zich nog gretig inpakken door de charmes van het kindsterretje Jackie Coogan en de komische timing van de wereldberoemde Charlie Chaplin.

Meer over