Gemeente Stad Deinze

The Wordsmith - David Linx (vocals) & Michel Hatzigeorgiou (bass)

Zanger David Linx werkte met al de groten der aarde (o.a. Toots Thielemans, Omara Portuondo, Greg Cohen, RIchard Galliano,...) en in alle mogelijke genres. In zijn geliefde stad Brussel maakte hij met een van zijn beste vrienden, de onnavolgbare bassist Michel Hatzigeorgiou (lid van Aka Moon en begeleider van o.a. Toots Thielemans, Philip Catherine, Mike Stern,…) het intimistische duo-al...

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

De Plaats
Kalkhofstraat 26B, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Zanger David Linx werkte met al de groten der aarde (o.a. Toots Thielemans, Omara Portuondo, Greg Cohen, RIchard Galliano,...) en in alle mogelijke genres. In zijn geliefde stad Brussel maakte hij met een van zijn beste vrienden, de onnavolgbare bassist Michel Hatzigeorgiou (lid van Aka Moon en begeleider van o.a. Toots Thielemans, Philip Catherine, Mike Stern,…) het intimistische duo-album 'The Wordsmith'.
Linx goochelt met zijn stem als nooit tevoren. Stem en bas versmelten tot een betoverend, meeslepend geheel. Het duo brengt eigen composities, naast verrassende soul-herwerkingen van Jimi Hendrix tot Al Jarreau.

Een unieke, niet te missen passage van jazz op wereldniveau in Deinze!

Meer over