Gemeente Stad Deinze

Wielerwedstrijden beloften, juniores en nieuwelingen dames en elite z/c en beloften heren

Op woensdag 28 juli is er de feestelijke markt en vinden er twee wielerwedstrijden plaats. De Markt en de Gentpoortstraat, tussen de Kaaistraat en de Markt, zijn van woensdag 6 uur tot donderdag 1.30 u. afgesloten. De wielerwedstrijd voor beloften, juniores en nieuwelingen dames start om 16 uur en eindigt rond 17.30 u. De wedstrijd voor elite z/c en beloften (U23) mannen begint om 18 u...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Zaal Palace
Markt, 9800 Deinze

Organisatie

Sportcomité Recht voor allen
Op woensdag 28 juli is er de feestelijke markt en vinden er twee wielerwedstrijden plaats. De Markt en de Gentpoortstraat, tussen de Kaaistraat en de Markt, zijn van woensdag 6 uur tot donderdag 1.30 u. afgesloten.

De wielerwedstrijd voor beloften, juniores en nieuwelingen dames start om 16 uur en eindigt rond 17.30 u. De wedstrijd voor elite z/c en beloften (U23) mannen begint om 18 uur, het einde is voorzien rond 20.30 u. De start en aankomst zijn gelegen op de Markt 32.
Zowel de dames- als de herenwedstrijd loopt langs het volgende parcours: Markt – Sint Poppoplein – Leiedam – Kalkhofstraat – Guido Gezellelaan – Karel Picquélaan (N466) – Leernsesteenweg (N466) – Pastoor Dutrystraat – Schipdonkstraat – Vaart Rechteroever – Kongoplein – Markt.

Er is stilstaan- en parkeerverbod langs het parcours van 14 tot 21 u.

Er wordt op de hele omloop éénrichtingsverkeer ingevoerd (uitgezonderd de Markt die de hele dag volledig afgesloten is).

De rijrichting in de Kalkhofstraat en de Leiedam, deel tussen Kaaistraat en Kalkhofstraat wordt omgedraaid. Autoverkeer moet dus van de Leiedam richting Guido Gezellelaan rijden.