Gemeente Stad Deinze

ICT-cursus ism Seniornet: Leren werken met een iPhone

De cursus “Leren werken met een iPhone” is bestemd voor wie de basisfunctionaliteiten van de iPhone wil leren gebruiken. Als deelnemer aan de lessen beschikt u over een volledig opgeladen iPhone waarop het besturingssysteem iOS14 is geïnstalleerd. Uiteraard kent u ook de toegang tot uw Apple-ID en e-mail adres. Beginnen doen we met een onderzoek van het toestel, de startschermen en geïn...

Info

Wanneer

Prijs

€ 36,40

Waar

LDC Zeventiendorpen
Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze

Organisatie

LDC Zeventiendorpen ism Seniornet Vlaanderen
De cursus “Leren werken met een iPhone” is bestemd voor wie de basisfunctionaliteiten van de iPhone wil leren gebruiken.
Als deelnemer aan de lessen beschikt u over een volledig opgeladen iPhone waarop het besturingssysteem iOS14 is geïnstalleerd. Uiteraard kent u ook de toegang tot uw Apple-ID en e-mail adres.
Beginnen doen we met een onderzoek van het toestel, de startschermen en geïnstalleerde toepassingen, het schermtoetsenbord en het navigeren doorheen het toestel op het touchscreen via vingerbewegingen. Vervolgens komen de telefoon en berichtenmogelijkheden aan bod en ook de persoonlijke systeeminstellingen zodat je het uitzicht en gebruik van het toestel naar je hand kan zetten. Verder worden de standaard apps zoals internet, mail, contacten, foto's, videobellen, notities, agenda, QR-codes scannen enz. behandeld en voor zover er tijd beschikbaar blijft, kunnen nog andere apps uit de App store onder de loep genomen worden.
Kortom, na het volgen van deze lessencyclus ben je in staat uw iPhone verder helemaal zelfstandig te ontdekken zodat je er op speelse manier kan mee omgaan.