Gemeente Stad Deinze

ICT-cursus ism Seniornet : PC voor beginners @ Nevele

Deze reeks is bedoeld voor personen die nog niet of maar heel weinig met de computer gewerkt hebben. Je leert je computer aan- en uitschakelen. Daarna maak je kennis met de onderdelen van je pc. Je leert de toetsen op het bord kennen en gebruiken en je wordt handiger met de muis. Verder komen aan bod: bureaublad, vensters, bestanden en mappen. Ook een kort briefje schrijven in het progr...

Info

Wanneer

Prijs

€ 58,24

Waar

Gemeentehuis Nevele - Collegezaal
Cyriel Buyssestraat 15, 9850 Nevele (Deinze)

Organisatie

LDC Zeventiendorpen ism Seniornet Vlaanderen
Deze reeks is bedoeld voor personen die nog niet of maar heel weinig met de computer gewerkt hebben. Je leert je computer aan- en uitschakelen. Daarna maak je kennis met de onderdelen van je pc. Je leert de toetsen op het bord kennen en gebruiken en je wordt handiger met de muis. Verder komen aan bod: bureaublad, vensters, bestanden en mappen. Ook een kort briefje schrijven in het programma Wordpad behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast maken we je vertrouwd met het gebruik van een USB-stick. Ten slotte wordt je ook ingeleid in de digitale wereld van internet en e-mail. Het gebruikte besturingssysteem is Windows 10. De deelnemer wordt verondersteld dit op zijn computer geïnstalleerd te hebben.

Meebrengen: eigen laptop + USB-stick. Er zijn ook toestellen ter beschikking in het leslokaal (op reservatie - vermelden bij inschrijving).