Gemeente Stad Deinze

Websites bouwen met WordPress

Met Wordpress.com bouw je websites. Van alle platforms om websites te bouwen steekt Wordpress erbovenuit door zijn gebruiksgemak, hedendaagse look en de mogelijkheden om een band op te bouwen met je volgers. Aan de hand van praktische voorbeelden bouw je in deze cursus stap voor stap je eigen website op. Op het einde van de cursus staat je eigen website online en sta je klaar om de be...

Info

Wanneer

Prijs

€ 48,00
Sociale prijs - 24.00 - 24,00 euro, Reductieprijs - 36.00 - 36,00 euro

Waar

Openbare Bibliotheek Deinze
Gentpoortstraat 1, 9800 Deinze

Organisatie

Met Wordpress.com bouw je websites. Van alle platforms om websites te bouwen steekt Wordpress erbovenuit door zijn gebruiksgemak, hedendaagse look en de mogelijkheden om een band op te bouwen met je volgers. 
Aan de hand van praktische voorbeelden bouw je in deze cursus stap voor stap je eigen website op. Op het einde van de cursus staat je eigen website online en sta je klaar om de bezoekersaantallen te controleren. Deze cursus is geschikt voor wie over weinig technische bagage beschikt, maar wel het doorzettingsvermogen heeft om een toepassing helemaal naar zijn hand te zetten. Basis PC­-vaardigheden (vensterbeheer, klikken, slepen, etc.) zijn wel vereist.

In samenwerking met Bibliotheek Deinze

Begeleiders: Dries Taveirne