Gemeente Stad Deinze

Expeditie Donza

Vijf interactieve wandel- en fietsroutes die je tijdens de zomervakantie meenemen langs de mooiste plekjes van de 17 deelgemeenten. Zowel voor jong als oud zal er veel te beleven zijn langs de routes! De queeste van Krieltje Kakelkont Wandel samen met Krieltje Kakelkont en zijn vriendinnetje Titi rond in Deinze of Nevele, voer tijdens de wandeling leuke opdrachten uit, neem foto's met o...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Dienstencentrum Leiespiegel
Brielstraat 2, 9800 Deinze

Organisatie

Stad Deinze
Vijf interactieve wandel- en fietsroutes die je tijdens de zomervakantie meenemen langs de mooiste plekjes van de 17 deelgemeenten. Zowel voor jong als oud zal er veel te beleven zijn langs de routes!

De queeste van Krieltje Kakelkont
Wandel samen met Krieltje Kakelkont en zijn vriendinnetje Titi rond in Deinze of Nevele, voer tijdens de wandeling leuke opdrachten uit, neem foto's met onze mascotte en wie weet word jij wel tot ridder geslagen in 'de orde van koning kieken'!

Sociale media fietsroutes
Leer de meest foto- en schilderwaardige plekjes van elke deelgemeente kennen en plaats je mooiste foto's op Instagram. Meet jezelf tegen anderen in Strava-segmenten of leef je uit met onze TikTok-challenges.

Alle routes zal je vinden op de website of kan je afhalen bij de diensten toerisme, jeugd of sport.