Gemeente Stad Deinze

Het Bankje

'Het Bankje' is een reeks podcasts met originele verhalen die over heel Vlaanderen en Brussel te beluisteren zijn via een QR-code op en aan bankjes. Je neemt tijdens een wandeling plaats op een bankje en je bent getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit. Het Bankje, naar een idee van Wim Chielens, is een ini...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Diverse locaties
Brielstraat, 9800 Deinze

Organisatie

Stadsbestuur Deinze
'Het Bankje' is een reeks podcasts met originele verhalen die over heel Vlaanderen en Brussel te beluisteren zijn via een QR-code op en aan bankjes. Je neemt tijdens een wandeling plaats op een bankje en je bent getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.
Het Bankje, naar een idee van Wim Chielens, is een initiatief van OPENDOEK in samenwerking met Creatief Schrijven en Kunstwerkt. Het audioproductiehuis Huis van Eustachius brengt alles samen in een wervelende podcast waarbij je helemaal in het verhaal kan kruipen. Meer dan 80 liefhebbers kregen de kans om mee te werken aan deze podcast met 20 originele dialogen.
Start vanaf 1 juli aan het toeristisch infokantoor (plan verkrijgbaar) in de Brielstraat en beluister 'Het Bankje' langs de zitbankenwandeling nummer 3 rond de Brielmeersen.