Gemeente Stad Deinze

BOEK-STEEN-PAPIER

Annelies Van Hullebusch vertrekt voor BOEK-STEEN-PAPIER  vanuit enkele ‘mijlstenen’ die haar leven hebben bepaald, beïnvloed en verrijkt. Het is een tactiele voorstelling, vol ambacht, detail, poëzie, papier, maquettes, projecties, kleur en schoonheid. Naast beeld en muziek, interviewt, praat, combineert, tekent, concludeert en fantaseert Annel...

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
-26 - 7,00 euro, Kansentarief - 2,8 euro

Waar

Leietheater - Theaterzaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Annelies Van Hullebusch vertrekt voor BOEK-STEEN-PAPIER vanuit enkele ‘mijlstenen’ die haar leven hebben bepaald, beïnvloed en verrijkt. Het is een tactiele voorstelling, vol ambacht, detail, poëzie, papier, maquettes, projecties, kleur en schoonheid. Naast beeld en muziek, interviewt, praat, combineert, tekent, concludeert en fantaseert Annelies op scène. 


Reis mee tussen de foto’s, woorden en tekeningen in het boek, maar ook met de beelden op het podium en de verhalen die Annelies live vertelt. Elk hoofdstuk vertrekt vanuit haar persoonlijke mijlstenen, maar gaat over kracht, overtuiging en zwakte. Zo raken jouw individuele leeservaring en de gemeenschappelijke kijkervaring mooi met elkaar verweven.


P.S.: Vergeet je leesbril niet!