Gemeente Stad Deinze

Een Lola

Lokeren, 2035. Europa likt haar wonden na een groot, globaal en grotesk conflict. Iedereen hunkert naar de wederopbouw. Ondertussen is de voetbalcompetitie weer opgestart en promoveren de Blue Angels Lokeren naar eerste klasse. Brood en spelen! In de loge van de club ontvangt Lola allerhande hoogwaardigheidsbekleders en laaghartige zielen. Allen op zoek naar genot, geluk en een gevoel v...

Info

Wanneer

Prijs

€ 18,00
-26 - 9,00 euro, Kansentarief - 3,6 euro

Waar

Leietheater - Theaterzaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Lokeren, 2035. Europa likt haar wonden na een groot, globaal en grotesk conflict. Iedereen hunkert naar de wederopbouw. Ondertussen is de voetbalcompetitie weer opgestart en promoveren de Blue Angels Lokeren naar eerste klasse. Brood en spelen! In de loge van de club ontvangt Lola allerhande hoogwaardigheidsbekleders en laaghartige zielen. Allen op zoek naar genot, geluk en een gevoel van verbondenheid.


Een Lola is losjes gebaseerd op Lola, de beroemde film van Rainer Werner Fassbinder. Met vijf vrouwen op scène, waaronder Marijke Pinoy en Eva Binon, geeft regisseur Yahya terryn een radicaal antwoord op de mannenwereld die Fassbinder heeft vormgegeven en een boeiend onderzoek naar de dynamiek tussen mannen en vrouwen.