Gemeente Stad Deinze

Brihang

Brihang, een grootmeester van het kleine gebaar, gedijt als geen ander in een intieme setting. Zijn succesvolle platen zolangmogelijk en CASCO lieten telkens weer een frisse wind waaien door het Belgische muzieklandschap en toonden aan dat Brihang een artiest is die zijn gelijke niet kent. Dat meesterschap trekt hij door naar zijn concerten. De rapper begeestert van het eerste woord...

Info

Wanneer

Prijs

€ 25,00
-26 - 25,00 euro, Kansentarief - 5,00 euro

Waar

Leietheater - Theaterzaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Brihang, een grootmeester van het kleine gebaar, gedijt als geen ander in een intieme setting. Zijn succesvolle platen zolangmogelijk en CASCO lieten telkens weer een frisse wind waaien door het Belgische muzieklandschap en toonden aan dat Brihang een artiest is die zijn gelijke niet kent. Dat meesterschap trekt hij door naar zijn concerten. De rapper begeestert van het eerste woord tot de allerlaatste noot met een show die hier en daar zelfs de grenzen van de artistieke performance opzoekt.


Na zijn memorabele optreden op jarDeins in 2020, trekt hij nu onze theaterzaal in voor een intiem concert. Hoewel de Knokkenaar altijd net datgene doet wat niemand ziet aankomen, mag je alvast opnieuw een memorabele avond verwachten.

Meer over