Gemeente Stad Deinze

Who's afraid of Virginia Woolf

Het jonge collectief WOLF waagde zich aan het stuk der stukken . Hoe kruip je als jonge speler in de huid van een personage met een rijke geschiedenis? Hoe breng je een moderne klassieker die al talrijke versies heeft gekend en door zowel amateurs als Hollywoodsterren werd opgevoerd? Samen met hun personages gaan de spelers het gevecht aan met waarheid en schijn. Langzaamaan wordt iede...

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
-26 - 7,00 euro, Kansentarief - 2,8 euro

Waar

Leietheater - Theaterzaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Het jonge collectief WOLF waagde zich aan het stuk der stukken. Hoe kruip je als jonge speler in de huid van een personage met een rijke geschiedenis? Hoe breng je een moderne klassieker die al talrijke versies heeft gekend en door zowel amateurs als Hollywoodsterren werd opgevoerd? Samen met hun personages gaan de spelers het gevecht aan met waarheid en schijn. Langzaamaan wordt iedereen de fictie in gezogen.


Als vier jonge acteurs aan het einde van hun opleiding bij wijze van masterproef  ‘Who’s afraid of Virginia Woolf’ van Edward Albee spelen, verwacht je niet meteen een klein meesterwerk. Toch komt hun interpretatie aardig dicht in de buurt. Ze bespelen de toneelruimte meesterlijk. - Pieter T’Jonck voor pzazz.theater.