Gemeente Stad Deinze

KLAUW! (8+)

Ben jij de baas over je angsten of zijn je angsten de baas over jou? Is angst een aangename raadgever? Heb jij dezelfde angsten als mama en papa? Kan je angst zaaien? Is angst besmettelijk? Is bang zijn gezond? En wat is erger: bang zijn, of bang maken? KLAUW! onderzoekt de vele gezichten, tactieken en gevolgen van angst. Het is een vurig pleidooi om te mogen genieten van griezelen...

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
-26 - 7,00 euro, Kansentarief - 2,8 euro

Waar

Leietheater - Theaterzaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Ben jij de baas over je angsten of zijn je angsten de baas over jou? Is angst een aangename raadgever? Heb jij dezelfde angsten als mama en papa? Kan je angst zaaien? Is angst besmettelijk? Is bang zijn gezond? En wat is erger: bang zijn, of bang maken?


KLAUW! onderzoekt de vele gezichten, tactieken en gevolgen van angst. Het is een vurig pleidooi om te mogen genieten van griezelen en gevaar. Het wordt een spannende tocht door de donkere krochten van oeroude angsten en moderne manipulatietechnieken.
 Een hilarische horrorvoorstelling over angst en moed. Over kracht en hoop.


Een voorstelling van Hanneke Paauwe is een totaalervaring waarin je als toeschouwer op al je zintuigen wordt aangesproken. - Elke Van Campenhout in De Standaard.