Gemeente Stad Deinze

After All Springville

Op de scène staat een huis. Het stoot kleurige rookslierten uit en wat later een man in het groen met een vuilniszak in de hand, klaar om buitengezet te worden. Het huis is een springplank, een trampoline voor de verbeelding. Zijn wij klaar voor de sprong in het ongewisse? Worden we getuige van een surrealistisch spektakel of krijgen we de onderliggende realiteit (eindelijk!) te ...

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
-26 - 8,00 euro, Kansentarief - 3,2 euro

Waar

Leietheater - Theaterzaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Op de scène staat een huis. Het stoot kleurige rookslierten uit en wat later een man in het groen met een vuilniszak in de hand, klaar om buitengezet te worden. Het huis is een springplank, een trampoline voor de verbeelding. Zijn wij klaar voor de sprong in het ongewisse? Worden we getuige van een surrealistisch spektakel of krijgen we de onderliggende realiteit (eindelijk!) te zien zoals ze is, open en bloot, kwetsbaar en blind kwetsend?


Alles is voortdurend in beweging en onderdelen vloeien samen in één grote, wervelende transformatie. Twaalf jaar na de première van Springville neemt Warlop de voorstelling opnieuw op als een herinnering die herbeleefd moet worden. Duik mee in de komische, fascinerende verbeeldingswereld van multidisciplinair kunstenaar Miet Warlop!