Gemeente Stad Deinze

Harmonieorkest Deinze

Het Harmonieorkest Deinze o.l.v. Kenny Van Heuverswijn brengt o.m. volgende gasten mee: gerenommeerd klarinet-solist David Van Maele (°1975), solist van de Kon. Muziekkapel van de Gidsen en veelgevraagd klarinettist bij diverse symfonische orkesten en ensembles zoals Antwerp Symphony Orchestra, Brussels Philharmonic, de Vlaamse Opera, Il Novecento en het Nationaal Orkest Van Belgi&e...

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
-12 - 5,00 euro

Waar

Leietheater - Theaterzaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Het Harmonieorkest Deinze o.l.v. Kenny Van Heuverswijn brengt o.m. volgende gasten mee: gerenommeerd klarinet-solist David Van Maele (°1975), solist van de Kon. Muziekkapel van de Gidsen en veelgevraagd klarinettist bij diverse symfonische orkesten en ensembles zoals Antwerp Symphony Orchestra, Brussels Philharmonic, de Vlaamse Opera, Il Novecento en het Nationaal Orkest Van België.  Samen met het harmonieorkest brengt hij het spectaculaire Concerto I van Oscar Navarro en Diamants van Josep Miquel Martinez. Dit laatste werk wordt voor de eerste keer buiten Spanje uitgevoerd.


Ook de première van het werk Canteclaer van Peter Leroy staat op het programma. Deze compositie werd speciaal voor het Harmonieorkest Deinze gemaakt in opdracht van het Canteclaercomité, het Europees Schutterstreffen Deinze, Stad Deinze in het land van Nevele en Harmonieorkest Deinze. 

Meer over