Gemeente Stad Deinze

HET PENTACCORDEON (7+)

Een muzikale en theatrale installatie van het gerenommeerde jeugdtheatergezelschap Studio ORKA. HET PENTACCORDEON is een muzikale ode aan alle mensen die vandaag op zoek zijn naar een betere toekomst. Ooit, lang geleden, leefde Oscar. Hij was uitvinder - componist - bioloog - onderzoeker van alles wat leeft en beweegt. Hij onderzocht de golven van de zee, de getijden, de boven- e...

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
-26 - 8,00 euro, Kansentarief - 3,2 euro

Waar

op locatie
op locatie, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Een muzikale en theatrale installatie van het gerenommeerde jeugdtheatergezelschap Studio ORKA. HET PENTACCORDEON is een muzikale ode aan alle mensen die vandaag op zoek zijn naar een betere toekomst.

Ooit, lang geleden, leefde Oscar. Hij was uitvinder - componist - bioloog - onderzoeker van alles wat leeft en beweegt. Hij onderzocht de golven van de zee, de getijden, de boven- en onderstromen. In het grootste geheim bouwde hij aan een unieke machine om de zee te bedaren. Zodat zijn gezin, tijdens de oorlog, veilig kon vluchten naar ‘den overkant’. Emma, nakomeling van Oscar duikt in zijn verleden en probeert vandaag, samen met het publiek leven te blazen, in iets wat lang geruisloos was.