Gemeente Stad Deinze

Level Q (8+)

Een fysiek spel waar iedereen wordt uitgedaagd, met vallen en opstaan tot je de eindmeet bereikt. Of net niet? Geraken we tot Level Q? Level Q is een theatrale dansvoorstelling waar 4 spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek. De voorstelling is geïnspireerd op het kijkp...

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
-26 - 7,00 euro, Kansentarief - 2,8 euro

Waar

Leietheater - Theaterzaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Een fysiek spel waar iedereen wordt uitgedaagd, met vallen en opstaan tot je de eindmeet bereikt. Of net niet? Geraken we tot Level Q?


Level Q is een theatrale dansvoorstelling waar 4 spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek. De voorstelling is geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven bij verschillende spelen, spelprogramma’s en sportwedstrijden, en wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen.


Geniet van deze verrassend fysieke voorstelling, die een samensmelting is van dans, theater en circus! Een perfecte afsluiter van ons dansweekend voor de jongere dansliefhebbers.