Gemeente Stad Deinze

Kaatjes grote iedereen-kan-iets-show (2+)

Ketnet Junior komt vanaf oktober 2020 naar je toe met de nieuwe show van Kaatje, Kamiel en Viktor: Kaatjes Grote Iedereen-Kan-Iets-Show! Iedereen heeft wel ergens een talent zitten. In een broekzak of een boekentas, koekjestrommel of voorraadkast, in een koffer of een koffiekan, in een tuinhuis, boomhut, bezemhok, in een warm hart of in het achterhoofd. En dat moet er nu uit... want ...

Info

Wanneer

Prijs

€ 17,00
-26 - 17,00 euro, Kansentarief - 3,4 euro

Waar

Leietheater - Theaterzaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Ketnet Junior komt vanaf oktober 2020 naar je toe met de nieuwe show van Kaatje, Kamiel en Viktor: Kaatjes Grote Iedereen-Kan-Iets-Show!

Iedereen heeft wel ergens een talent zitten. In een broekzak of een boekentas, koekjestrommel of voorraadkast, in een koffer of een koffiekan, in een tuinhuis, boomhut, bezemhok, in een warm hart of in het achterhoofd. En dat moet er nu uit... want iedereen kan iets!

Samen met drie muzikanten gaan ze liedjes zingen, gevaarlijke knuffels bedwingen, schudden met je weet wel wat, moppen tappen van het vat, plaatjes draaien, baai baai koeienvlaaien, schuddebollen, schuddebuiken, teentje kriebelen, poepje ruiken, sierlijk balletten en retteketetten, lachen op gezichten toveren en jonge en oudere harten veroveren.