Gemeente Stad Deinze

woensdagavondwandeling aan de Oude Leie

Een vroege avondwandeling. Via de Neerstraat gaan we naar het veer Bathio en wandelen langs de Linkeroever van de oude meander door de weiden richting Astene Sas en via het baantje komen we terug richting startplaats. Ongeveer 5,5 km. Onderweg veel aandacht voor de geschiedenis,  watervogels en wie weet zien we in de schemering nog een ree. Op het einde van de wandeling doen we ee...

Info

Wanneer

Waar

hoek Hulhage-Oostmeersdreef. Je kan ook parkeren in de Pieter Kintsstraat. Inschrijven verplicht
Hulhage , 9800 deinze

Organisatie

Natuurpunt tussen Leie en Schelde

Een vroege avondwandeling. Via de Neerstraat gaan we naar het veer Bathio en wandelen langs de Linkeroever van de oude meander door de weiden richting Astene Sas en via het baantje komen we terug richting startplaats. Ongeveer 5,5 km. Onderweg veel aandacht voor de geschiedenis,  watervogels en wie weet zien we in de schemering nog een ree.

Op het einde van de wandeling doen we een gezellige tuin aan alwaar we ons kunnen verfrissen met een drankje. De opbrengst gaat integraal naar het werk voor Indische weeskinderen.

Onze activiteiten zijn allemaal coronaproof, dit zie je ook aan het logo naast de aankondiging. We volgen daarom strikt de actuele richtlijnen van de overheid en van Natuurpunt en is reserveren verplicht.

Meebrengen: Verrekijker, goede stapschoenen.