Gemeente Stad Deinze

Speelpleinwerking Doekeewa - Inclusief Speelplein

Ook deze zomer willen we meer aandacht besteden aan kinderen met een beperking en het samenspelen met andere kinderen. We doen op het speelplein de nodige aanpassingen, zodat elk kind de kans krijgt om met andere kinderen een fantastische zomer op het speelplein te beleven. Opvang voorzien van 12.45 u. tot 17.30 u. Hoe aanvragen? De inschrijving gebeurt bij Speelplein Doekeewa waar je...

Info

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Sociaal tarief - 1,5 euro

Waar

Brielpunt
Mouterijdreef 22, 9800 Deinze

Organisatie

Speelplein Doekeewa
Ook deze zomer willen we meer aandacht besteden aan kinderen met een beperking en het samenspelen met andere kinderen. We doen op het speelplein de nodige aanpassingen, zodat elk kind de kans krijgt om met andere kinderen een fantastische zomer op het speelplein te beleven.

Opvang voorzien van 12.45 u. tot 17.30 u.

Hoe aanvragen?
De inschrijving gebeurt bij Speelplein Doekeewa waar je de speelfiche en de medische fiche samen met de verantwoordelijke kan overlopen en bespreken. We bespreken de mogelijkheden van jouw kind en bekijken waar extra ondersteuning nodig is. Om de nodige begeleiding voor jouw kind te kunnen garanderen, vragen we om in te schrijven voor 11 juni 2021.