Gemeente Stad Deinze

Tieneractiviteit- Fietstocht en bowling

Ben jij een echte bowlingkampioen en gooi je strike na strike? Dan is deze activiteit geschikt voor jou! Vergeet je fietsketting niet te smeren want we gaan met de fiets richting zulte. De prijs van €12 is incl. een drankje en twee spelletjes bowling. Vooraf inschrijven voor deze activiteit is verplicht. We beperken ons bij de tieneractiviteiten (op basis van de huidige coronamaatrege...

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00

Waar

Brielpunt
Mouterijdreef 22, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Speelplein Doekeewa
Ben jij een echte bowlingkampioen en gooi je strike na strike? Dan is deze activiteit geschikt voor jou! Vergeet je fietsketting niet te smeren want we gaan met de fiets richting zulte.

De prijs van €12 is incl. een drankje en twee spelletjes bowling.

Vooraf inschrijven voor deze activiteit is verplicht. We beperken ons bij de tieneractiviteiten (op basis van de huidige coronamaatregelen in maart) tot jongeren tussen 12-15 jaar (geboortejaar 2009-2006). Hier kan er nog versoepeld worden tot jongeren tussen 10-15 jaar.

Bij het inschrijven voor de activiteit is het belangrijk dat u uw mailadres achterlaat, zodat we u nog kunnen informeren over praktische zaken omtrent eventuele wijzigingen in de coronamaatregelen.