Gemeente Stad Deinze

Tieneractiviteit- Bake off

Koekjes, cakejes, taartjes,… Ben jij een echte kok of een echte lekkerbek? Kom dan samen met ons je eigen lekkernij bereiden en wie weet schuilt de volgende topchef in jou. Er is opvang voorzien van 12.45u. tot 17.30u. We vragen om op voorhand in te schrijven op basis van de gekende maatregelen in maart. Indien de maatregelen in tussentijd nog versoepelen, zal de inschrijvingsprocedure...

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00

Waar

Brielpunt
Mouterijdreef 22, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Speelplein Doekeewa
Koekjes, cakejes, taartjes,… Ben jij een echte kok of een echte lekkerbek? Kom dan samen met ons je eigen lekkernij bereiden en wie weet schuilt de volgende topchef in jou.

Er is opvang voorzien van 12.45u. tot 17.30u.

We vragen om op voorhand in te schrijven op basis van de gekende maatregelen in maart. Indien de maatregelen in tussentijd nog versoepelen, zal de inschrijvingsprocedure mogelijks versoepeld worden. We beperken ons bij de tieneractiviteiten tot jongeren tussen 12-15 jaar (geboortejaar 2009-2006). Ook hier kan er nog versoepeld worden tot jongeren tussen 10-15 jaar.

Bij het inschrijven voor de activiteit is het belangrijk dat u uw mailadres achterlaat, zodat we u nog kunnen informeren over praktische zaken omtrent eventuele wijzigingen in de coronamaatregelen.

Meer over