Gemeente Stad Deinze

Tieneractiviteit- Dagje zee

Zomer = zon, zee, strand. Al deze elementen zijn terug te vinden aan onze eigen Belgische kust. Kom dus zeker mee springen in het zoute zeewater, rijden op een gocart en genieten van een heerlijk ijsje. De deelnameprijs van €18 is incl. treinticket, gocart en ijsje. De trein vertrekt normaal gezien om 8:39 u. in het station van Deinze en de kindjes zullen terug zijn rond 17:50 u. We ver...

Info

Wanneer

Prijs

€ 18,00

Waar

Brielpunt
Mouterijdreef 22, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Speelplein Doekeewa
Zomer = zon, zee, strand. Al deze elementen zijn terug te vinden aan onze eigen Belgische kust. Kom dus zeker mee springen in het zoute zeewater, rijden op een gocart en genieten van een heerlijk ijsje.

De deelnameprijs van €18 is incl. treinticket, gocart en ijsje. De trein vertrekt normaal gezien om 8:39 u. in het station van Deinze en de kindjes zullen terug zijn rond 17:50 u. We verzamelen om 8:15 aan het station van Deinze.

Vooraf inschrijven voor deze activiteit is verplicht. We beperken ons bij de tieneractiviteiten (op basis van de huidige coronamaatregelen in maart) tot jongeren tussen 12-15 jaar (geboortejaar 2009-2006). Hier kan er nog versoepeld worden tot jongeren tussen 10-15 jaar.

Bij het inschrijven voor de activiteit is het belangrijk dat u uw mailadres achterlaat, zodat we u nog kunnen informeren over praktische zaken omtrent eventuele wijzigingen in de coronamaatregelen of de treinuren.

Meer over