Gemeente Stad Deinze

Webinar: Natuurlijke schoonmaakmiddelen om zelf te maken

Wil jij ook dat je huis netjes en proper is zonder dat daarbij schadelijke stoffen vrij komen? Als je je eigen schoonmaakmiddelen maakt vermijd je chemische stoffen. Met enkele simpele basisingrediƫnten kom je al heel ver. Je hoeft die slechts af en toe aan te kopen en voor de rest hoef je geen extra plastics en andere chemische middelen in huis te halen. Het is allemaal heel eenvoudig ...

Info

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Leden van Velt vzw - 6,00 euro

Waar

Onlineactiviteit
Bij mij thuis, 9800 Deinze

Contact

Organisatie

VELT Leieland
Wil jij ook dat je huis netjes en proper is zonder dat daarbij schadelijke stoffen vrij komen? Als je je eigen schoonmaakmiddelen maakt vermijd je chemische stoffen. Met enkele simpele basisingrediƫnten kom je al heel ver. Je hoeft die slechts af en toe aan te kopen en voor de rest hoef je geen extra plastics en andere chemische middelen in huis te halen. Het is allemaal heel eenvoudig (en heel goedkoop) en het voelt fantastisch om aan de slag te gaan met je zelfgemaakte schoonmaakproducten. Je helpt het milieu en jezelf!

Anja Blondeel, ervaren VELT-lesgeefster zal u via deze online info wegwijs maken in de wondere wereld van de natuurlijke schoonmaakmiddelen. Je leert allesreiniger maken, reinigingsdoekjes, wasproducten, toiletreiniger en producten om de badkamer mee te poetsen. Help jij ook mee aan een schonere wereld?