Gemeente Stad Deinze

Online ICT-cursus ism Seniornet: Kopen en verkopen via het internet met aandacht voor lokale aanbieders.

Voor een webinar volgen de deelnemers de sessie van thuis uit aan een laptop of tablet. De inloggegevens voor de sessie worden meegedeeld aan de ingeschrevenen via mail. Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is bruikbaar op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS). Kopen via internet kent meer en meer succes. Geen wonder aangezien u op die manier toegang heeft tot ont...

Info

Wanneer

Prijs

€ 7,14

Waar

Online
www.arscene.be, 9850 Hansbeke (Deinze)

Organisatie

LDC Zeventiendorpen ism Seniornet Vlaanderen
Voor een webinar volgen de deelnemers de sessie van thuis uit aan een laptop of tablet. De inloggegevens voor de sessie worden meegedeeld aan de ingeschrevenen via mail.
Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is bruikbaar op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS).
Kopen via internet kent meer en meer succes. Geen wonder aangezien u op die manier toegang heeft tot ontzettend veel producten en diensten zonder de deur uit te moeten en u heel gemakkelijk prijzen kunt vergelijken van verschillende aanbieders. Toch blijven heel wat mensen erg argwanend tegenover deze manier van shoppen omdat ze vrezen om als consument veel minder beschermd te zijn of betalingen via internet niet betrouwen. Nochtans is er weinig reden tot ongerustheid, maar u moet enkele basisregels respecteren. Tweedehandsspullen kopen en verkopen via het internet is leuk en spannend. Als we iets willen kopen kunnen we een keuze maken uit een zeer groot aanbod van sites en producten. Als we iets willen verkopen via het internet kunnen we een heleboel mensen bereiken. Ook hier dienen we alert te zijn voor fraudepraktijken!