Gemeente Stad Deinze

Online ICT- cursus ism Seniornet: Fiets- en wandeltochten uitstippelen met de computer.

Voor een webinar volgen de deelnemers de sessie van thuis uit aan een laptop of tablet. De inloggegevens voor de sessie worden meegedeeld aan de ingeschrevenen via mail. Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is bruikbaar op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS). Kriebelt het om je fiets van stal te halen of je wandelschoenen aan te trekken om de wijde natuur in te ...

Info

Wanneer

Prijs

€ 7,14

Waar

Online
www.arscene.be, 9850 Hansbeke (Deinze)

Organisatie

LDC Zeventiendorpen ism Seniornet Vlaanderen

Voor een webinar volgen de deelnemers de sessie van thuis uit aan een laptop of tablet. De inloggegevens voor de sessie worden meegedeeld aan de ingeschrevenen via mail. Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is bruikbaar op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS).
Kriebelt het om je fiets van stal te halen of je wandelschoenen aan te trekken om de wijde natuur in te trekken?
Maar een tocht moet gepland worden en de computer is hierbij een handig hulpmiddel.
Tijdens deze sessie kijken we waar we de routes kunnen downloaden maar ook zelf uitstippelen (met of zonder knooppunten, in binnen- en buitenland).
Deze tochten kunnen we op verschillende manieren meenemen: op papier, op een wandel- of fietsgps en uiteraard ook op een smartphone.
De provincie Oost-Vlaanderen is andermaal toonaangevend om iedereen aan te sporen tot bewegen zowel door de uitgave van hun tijdschrift Routen als hun website.
Deze sessie kan je gezondheid ernstig deugd doen.