Gemeente Stad Deinze

Online ICT-cursus ism Seniornet: Betaal ik niet teveel voor mijn energiefactuur.

Voor een webinar volgen de deelnemers de sessie van thuis uit aan een laptop of tablet. De inloggegevens voor de sessie worden meegedeeld aan de ingeschrevenen via mail. Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is bruikbaar op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS). Er zijn vandaag zoveel energieleveranciers en allemaal hebben ze verschillende prijzen. Daarnaast worden...

Info

Wanneer

Prijs

€ 7,14

Waar

Online
www.arscene.be, 9850 Hansbeke (Deinze)

Organisatie

LDC Zeventiendorpen ism Seniornet Vlaanderen

Voor een webinar volgen de deelnemers de sessie van thuis uit aan een laptop of tablet. De inloggegevens voor de sessie worden meegedeeld aan de ingeschrevenen via mail. Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is bruikbaar op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS).
Er zijn vandaag zoveel energieleveranciers en allemaal hebben ze verschillende prijzen. Daarnaast worden de heffingen van de overheden aanzienlijk verhoogd. Dan komt onvermijdelijk de vraag: Wat zal ik nu meer moeten betalen voor mijn energie en zijn er goedkopere alternatieven?
In samenwerking met de VREG heeft Seniornet Vlaanderen een sessie gemaakt die klaarheid schept. Zowel elektriciteit als aardgas worden bekeken, evenals de verschillende mogelijke contracten per leverancier.
Tevens bekijken we hoe we energie kunnen besparen en of groepsaankopen betere voorwaarden kunnen aanbieden.
De provincie Oost-Vlaanderen biedt iedereen de kans om vrijblijvend aan te sluiten bij een groepsaankoop groene stroom en gas tot 2 februari.

Zorg alvast dat de laatste jaarafrekening van uw leverancier bij jou ligt zodat je je concrete situatie kan berekenen.