Gemeente Stad Deinze

Online ICT-cursus ism Seniornet: Itsme & zijn toepassingen.

Voor een webinar volgen de deelnemers de sessie van thuis uit aan een laptop of tablet. De inloggegevens voor de sessie worden meegedeeld aan de ingeschrevenen via mail. Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is bruikbaar op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS). Itsme is een app om komaf te maken met alle verschillende wachtwoorden, cijfercodes, … via je smartphone...

Info

Wanneer

Prijs

€ 7,14

Waar

Online
www.arscene.be, 9850 Hansbeke (Deinze)

Organisatie

LDC Zeventiendorpen ism Seniornet Vlaanderen
Voor een webinar volgen de deelnemers de sessie van thuis uit aan een laptop of tablet. De inloggegevens voor de sessie worden meegedeeld aan de ingeschrevenen via mail.
Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is bruikbaar op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS).
Itsme is een app om komaf te maken met alle verschillende wachtwoorden, cijfercodes, … via je smartphone. Het wordt beschouwd als de veiligste manier om met je smartphone te werken. Itsme is je digitale identiteit, waarmee je veilig kan inloggen, gegevens kan delen en ondertekenen, en allemaal met je smartphone.
Het activeren van de app dient éénmalig te gebeuren via de elektronische identiteitskaart of eventueel via de bank (kan niet voor alle bankinstellingen).
Je krijgt tips over de verschillende toepassingen: Mybelgium, Tax-on-web, Mypension, Mycareer, Mysocialsecurity, mijn gezondheid, de woningpas, het digitale loket van de stad of gemeente,…