Gemeente Stad Deinze

Online ICT-cursus ism Seniornet: Online fiets- en wandeltochten uitstippelen met RouteYou

Voor een webinar volgen de deelnemers de sessie van thuis uit aan een laptop of tablet. De inloggegevens voor de sessie worden meegedeeld aan de ingeschrevenen via mail. Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is bruikbaar op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS). Kriebelt het om je fiets van stal te halen of je wandelschoenen aan te trekken om de wijde natuur in te ...

Info

Wanneer

Prijs

€ 7,14

Waar

Online
www.arscene.be, 9850 Hansbeke (Deinze)

Organisatie

LDC Zeventiendorpen ism Seniornet Vlaanderen
Voor een webinar volgen de deelnemers de sessie van thuis uit aan een laptop of tablet. De inloggegevens voor de sessie worden meegedeeld aan de ingeschrevenen via mail.
Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is bruikbaar op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS).
Kriebelt het om je fiets van stal te halen of je wandelschoenen aan te trekken om de wijde natuur in te trekken? Maar een tocht moet gepland worden en de computer is hierbij een handig hulpmiddel.
We maken hierbij gebruik van het platform van RouteYou. De website onderging een grondige facelift midden december zodat het voor iedereen gebruiksvriendelijker is.
RouteYou is een Vlaams bedrijf dat actief is op het domein van recreatieve navigatie en tot de wereldtop behoort.
We kunnen er miljoenen tochten downloaden, zelf uitstippelen in binnen- en buitenland, met of zonder knooppunten, afdrukken in verschillende formaten, downloaden op een gps of app,…
Dit alles wordt nog eens voorzien van het hoogteprofiel en bezienswaardigheden op ons parcours.
Eénmaal dit alles onder de knie ben je zelden of nooit meer thuis.