Gemeente Stad Deinze

Barnill Brothers - A Better Place (live online concert)

Barnill Brothers is het Brusselse indie folk duo van singer-songwriters Barnabé Deliens en Ruben Hillewaere. In hun vrije tijd mogen ze dan wel wiskundeleraars zijn, daarnaast vergeten ze alles over afgeleiden, integralen en andere rationele gedachten om hun emoties te laten spreken. Hun muziek nodigt je uit aan het haardvuur en fluistert je verhalen toe over hun hoop op een betere we...

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Online
www.arscene.be, 9850 Hansbeke (Deinze)

Tickets

Organisatie

Arscene
Barnill Brothers is het Brusselse indie folk duo van singer-songwriters Barnabé Deliens en Ruben Hillewaere.

In hun vrije tijd mogen ze dan wel wiskundeleraars zijn, daarnaast vergeten ze alles over afgeleiden, integralen en andere rationele gedachten om hun emoties te laten spreken.
Hun muziek nodigt je uit aan het haardvuur en fluistert je verhalen toe over hun hoop op een betere wereld, of over hun vastberadenheid om zich niet op te sluiten in een dagelijkse routine.
Ze smelten hun stemmen en gitaren samen tot één geheel, ondersteund door een sterke ritmesectie met Lara Rosseel op contrabas en Yves Peeters op drums.

Sinds hun eerste EP “Parallel Lives” in 2017 speelden de Barnill Brothers in allerlei theaters, culturele centra en andere mooie, intimistische zalen, met de steun van verschillende Belgische wedstrijden en begeleidingsprogramma's (Propulse, Ça Balance, …)
Hun debuutalbum 'A Better Place' kwam uit bij Trad Records op 14 februari 2020, opgenomen in Gent door Jan Chantrain (Balthazar, Gabriel Rios) en geproducet door Douglas Firs.
Intimistische nummers en groovy songs wisselen elkaar af op 'A Better Place', een album geschreven door twee dertigers die bezorgd zijn om de onzekerheden van deze tijden, verlangend naar een beter leven en een diepe hap zuivere lucht.
Een jaar na de release zijn de Barnill Brothers maar al te blij om hun debuut eindelijk aan het (virtuele) publiek te kunnen voorstellen...
"Let me have your faith to believe in fairy tales… believe it's not too late to make this world… A better place”

"Naar het voorbeeld van andere folk- en countryduo's als The Everly Brothers en Simon & Garfunkel leggen de Barnill Brothers hun ziel bloot in de in perfecte harmonie gezongen songteksten” (ROOTSTIME)


Barnabé Deliens stem, gitaar, harmonica
Ruben Hillewaere stem, gitaar
Lara Rosseel contrabas
Yves Peeters drums

Meer info vind je op:

www.barnillbrothers.be
www.facebook.com/barnillbrothers
www.instagram.com/barnillbrothers

Opgelet: dit is een live online concert. Reserveer je virtueel zitje via de website van arscene, alleen zo krijg je de juiste link voor het concert bezorgd. Dit is een concert tegen vrije bijdrage, te storten op rekening van Arscene.

Meer over