Gemeente Stad Deinze

Alcoholvrije apéritieven maken

We starten het nieuwe jaar met goede voornemens op vlak van gezondheid. De maand februari is de maand waarin de campagne “Tournée Minerale” je uitdaagt om gezelligheid te creëren zonder alcohol. Dat doet evenveel deugd en uiteindelijk voel je je er beter bij. Want minder alcohol levert je meer energie, betere slaap en een algemeen frisser gevoel op. Fruit en groenten; kruiden en natuurli...

Info

Wanneer

Prijs

€ 9,00
leden VELT - 6,00 euro

Waar

thuis op uw laptop
eigen straat, 9800 Deinze

Organisatie

VELT Leieland
We starten het nieuwe jaar met goede voornemens op vlak van gezondheid. De maand februari is de maand waarin de campagne “Tournée Minerale” je uitdaagt om gezelligheid te creëren zonder alcohol. Dat doet evenveel deugd en uiteindelijk voel je je er beter bij. Want minder alcohol levert je meer energie, betere slaap en een algemeen frisser gevoel op. Fruit en groenten; kruiden en natuurlijke zoetmiddelen bieden een verbluffende waaier aan smaken, kleuren en texturen. Want ja, er is zoveel meer dan water of limonades vol suiker. Bovendien maken ze prachtige combinaties mogelijk. Allemaal heel welkom in deze uitzonderlijke tijden. En je werkt er mee aan de gezondheid van anderen ook!

Sigrid Dewaele, ervaren VELT-kooklesgeefster en oprichter van “de natuurkeuken” neemt u mee voor een digitaal info- en kijkmoment vol ideëen om verschillende lekkere alcoholvrije apéritieven te maken. U kan kiezen om mee te doen met het bereiden thuis in uw keuken. Laat jij je ook verleiden voor deze infosessie “alcoholvrije apéritieven”?

Wanneer: dinsdag 2 feb 2021 om 19u30

Hoe: U krijgt ruim op voorhand de Zoomlink doorgestuurd en een boodschappenlijstje met wat u zelf eventueel in huis kan halen om samen mee aan de slag te gaan.

Velt lesgever:
SIGRID DEWAELE