Gemeente Stad Deinze

Star Wars: The Rise of Skywalker

Een nieuw gevaar dreigt voor de Jedi: een onbekende supermacht heeft in de schaduwen een massaal leger opgebouwd met Star Destroyers die met een enkel schot een planeet kunnen vernietigen. Deze zijn verborgen op een geheime planeet en Kylo Ren (Adam Driver) is naarstig op zoek om zo de leiding en troon op te eisen. De groep gaat op zoek naar Kylo Ren, de verborgen planeet en de manier o...

Info

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Kansentarief - 3,00 euro

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Een nieuw gevaar dreigt voor de Jedi: een onbekende supermacht heeft in de schaduwen een massaal leger opgebouwd met Star Destroyers die met een enkel schot een planeet kunnen vernietigen. Deze zijn verborgen op een geheime planeet en Kylo Ren (Adam Driver) is naarstig op zoek om zo de leiding en troon op te eisen. De groep gaat op zoek naar Kylo Ren, de verborgen planeet en de manier om daar te komen. Ze hebben de hulp van iedereen nodig, waaronder van Luke Skywalker (Mark Hamill), die al een deel van de zoektocht naar de Wayfinder heeft afgelegd. Met een kleine groep overgebleven Rebellen gaan ze vervolgens de beslissende de strijd aan met de Sith. Zijn ze met voldoende om een vuist te kunnen maken of er toch nog hulp voor deze ultieme strijd?

"Het hoofdplot van The Rise of Skywalker is vooral in de afronding megalomaan en overweldigend. Het is een feest voor het oog." Filmtotaal.

Meer over