Gemeente Stad Deinze

Future Proof (proposals)

Op 10.10.2020 opent platvvorm de tentoonstelling 'future proof (proposals)' waarin 12 hedendaagse kunstenaars reageren op de huidige omstandigheden en vooruitblikken op een onzekere toekomst. De kunstenaars werden geselecteerd uit de inzendingen voor de Open Call To Action die platvvorm in mei 2020 lanceerde. Daarin werd in de eerste plaats de vraag gesteld hoe een kunstenaar nog kan fun...

Info

Wanneer

Waar

platvvorm
kalkhofstraat 26b, 9800 Deinze

Organisatie

platvvorm
Op 10.10.2020 opent platvvorm de tentoonstelling 'future proof (proposals)' waarin 12 hedendaagse kunstenaars reageren op de huidige omstandigheden en vooruitblikken op een onzekere toekomst. De kunstenaars werden geselecteerd uit de inzendingen voor de Open Call To Action die platvvorm in mei 2020 lanceerde. Daarin werd in de eerste plaats de vraag gesteld hoe een kunstenaar nog kan functioneren in een samenleving die zich in de eerste plaats naar binnen lijkt te keren. Daarnaast werden de kunstenaars uitgenodigd om mee door te denken hoe een initiatief met kernwaarden als gastvrijheid, ontmoeting, dialoog en frictie in dit 'nieuwe normaal' nog zinvol en betekenisvol kan zijn.
Met werk van Eveline boden, Joachim Mares, Vincent Knopper, Sam De Buysere, Paul L. Van Haegenbergh, Corry Vandermassen, Jan Vandeplancke, Jeroen De Wandel, Diego Latruwe, Marijs Kempynck, Leen Van Dierendonck en Lize Blauw; samengesteld door Katelijne De Corte en Jonas Lescrauwaet.