Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Café Solide

Mondiaal – duurzaam – een solide wereld! Spreekt het je ook aan? Kom dan zeker eens langs naar onze eerste Café Solide op donderdag 8 oktober 2020 om 19u30 in Farmfabriek – een gezellige avond op café met een eco-comedy van Steven Vromman. De toegang is gratis. Vromman – aka Low Impact Man – brengt een try-out van zijn vierde eco-comedy voorstelling Corona, het begin van een andere wereld?. ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Farmfabriek Deinze
Slachthuisstraat 20, 9800 Deinze

Organisatie

Lokaal mondiaal beleid Deinze

Mondiaal – duurzaam – een solide wereld!
Spreekt het je ook aan? Kom dan zeker eens langs naar onze eerste Café Solide op donderdag 8 oktober 2020 om 19u30 in Farmfabriek – een gezellige avond op café met een eco-comedy van Steven Vromman. De toegang is gratis.

Vromman – aka Low Impact Man – brengt een try-out van zijn vierde eco-comedy voorstelling Corona, het begin van een andere wereld?. (Een herwerkte versie van 'Het einde van de wereld? Een try-out!'.) Steven gaat met het publiek op zoek naar de schokken die ons deze eeuw zouden kunnen overkomen; van virussen tot Artificiële Intelligentie, van meteorieten tot klimaatchaos.

De klemtoon ligt echter op het ontwikkelen van veerkracht. Hoe kan je als burger of als gemeenschap je voorbereiden op het onverwachte? Hoe hebben moeilijke situaties in het verleden gezorgd voor onvoorstelbare moed en solidariteit? Welke kleinschalige initiatieven helpen ons op weg naar een leefbare wereld? Maak kennis met het Rad der Onfortuin en doe de grote veerkrachttest. Een spannende blik op het komende parcours van de mensheid met een verrassend hoopvol einde.

Café Solide is een organisatie van Stad Deinze i.s.m. Farmfabriek Deinze, Lokaal Mondiale Raad, 11. groep, Fairtrade Trekkersgroep en werkgroep Café Solide.

Bron: UiTinVlaanderen.be