Gemeente Stad Deinze

The Sheep Song

The Sheep Song vertelt het verhaal van Ovis Orientalis Avis, een wezen dat niet langer tevreden is met zichzelf. Hij voelt dat hij voorbestemd is tot een glorieuzer leven dan dat van zijn soortgenoten. Tot hij in de mensenwereld terecht komt. Al snel verschijnen donkere wolken aan de horizon. Het verlangen naar verandering blijkt een moeilijk te stillen storm. Voor The Sheep Song ruilt FC ...

Info

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Basistarief: 22,00 €

Waar

Met de bus naar De Grote Post
, 8400 Oostende

Organisatie

Leietheater

The Sheep Song vertelt het verhaal van Ovis Orientalis Avis, een wezen dat niet langer tevreden is met zichzelf. Hij voelt dat hij voorbestemd is tot een glorieuzer leven dan dat van zijn soortgenoten. Tot hij in de mensenwereld terecht komt. Al snel verschijnen donkere wolken aan de horizon. Het verlangen naar verandering blijkt een moeilijk te stillen storm.

Voor The Sheep Song ruilt FC Bergman grootschalig teksttheater op locatie in voor een woordeloze voorstelling in de theaterzaal. Op scène tekenen de vier kernleden Stef Aerts, Joé Agemans, Thomas Verstraeten en Marie Vinck present. Een glansrol als half-schaap met sprekende mimiek is weggelegd voor Jonas Vermeulen.

Een moderne parabel over de angst voor en de aantrekkingskracht van verandering.

Bron: UiTinVlaanderen.be