Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

PAPIN - première

De zussen Papin doen hun intrede als diensters in de villa van een dominante, gewezen operazangeres. Het bizarre duo heeft een eigen verrassende agenda, waardoor de delicate balans in het huis wordt verstoord. Uitvergrote situaties, verwrongen relaties, verblindende ego's en afgedwongen slaafsheid leiden tot een broeierige sfeer in dit wervelende theaterstuk. De drie topactrices Tania Van der ...

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €; -26: 10,00 €; Kansentarief: 4,00 €

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

De zussen Papin doen hun intrede als diensters in de villa van een dominante, gewezen operazangeres. Het bizarre duo heeft een eigen verrassende agenda, waardoor de delicate balans in het huis wordt verstoord. Uitvergrote situaties, verwrongen relaties, verblindende ego’s en afgedwongen slaafsheid leiden tot een broeierige sfeer in dit wervelende theaterstuk.
De drie topactrices Tania Van der Sanden, Ilse de Koe en Karlijn Sileghem vinden het perfecte evenwicht tussen drama en humor. Nils De Caster zorgt voor de al even spannende soundtrack onder dit muzikale, beeldende, moderne sprookje.


PAPIN is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat zich tussen de twee wereldoorlogen afspeelde in Frankrijk en waarvan de Franse bevolking wekenlang in de ban was.

Bron: UiTinVlaanderen.be