Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Firebird, de lichtsymfonie

Geïnspireerd door de Vuurvogelsuite van Igor Stravinsky componeert Touki Delphine 100 jaar later Firebird, maar dit voor een orkest van licht; zonder muzikanten en zonder spelers. Meer dan zeshonderd auto-achterlichten verbeelden de dans van de Vuurvogel en vertolken vol vuur de woordeloze compositie. Firebird is een eclectische soundtrack, een muzikaal zinnebeeld van wedergeboorte en jezelf ...

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; -26: 5,00 €; Kansentarief: 2,00 €

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Geïnspireerd door de Vuurvogelsuite van Igor Stravinsky componeert
Touki Delphine 100 jaar later Firebird, maar dit voor een orkest van licht; zonder muzikanten en zonder spelers. Meer dan zeshonderd auto-achterlichten verbeelden de dans van de Vuurvogel en vertolken vol vuur de woordeloze compositie. Firebird is een eclectische soundtrack, een muzikaal zinnebeeld van wedergeboorte en jezelf opnieuw uitvinden in dit technologische tijdperk.


We omarmen de volgende stap in onze evolutie en heten, zoals vele malen eerder, de nog onbekende horizonten welkom. Laat je onderdompelen in dit lichtspektakel!Je zit lekker in een trip, ergens tussen droom en bewustzijn, tussen gisteren en morgen, in een tijdloos vacuüm.
FILIP TIELENS IN DE STANDAARD

Bron: UiTinVlaanderen.be