Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Simon, Garfunkel, My Sister and Me

Witte theatermaakster en actrice Kristien De Proost nodigt zwarte theatermaakster en actrice Bwanga Pilipili in 2019 uit voor een re-enactment van het legendarische Simon & Garfunkels liveconcert in Central Park New York in 1981. Wie speelt Art en wie speelt Paul? Overleven Bwanga en Kristien de confrontatie met de twee onsterfelijke muzikanten? Met elkaar? Simon, Garfunkel, My Sister and Me ...

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; -26: 8,00 €; Kansentarief: 3,00 €

Waar

De Klaproos
Stationsstraat 20, 9850 Landegem (Deinze)

Organisatie

Leietheater

Witte theatermaakster en actrice Kristien De Proost nodigt zwarte theatermaakster en actrice Bwanga Pilipili in 2019 uit voor een re-enactment van het legendarische Simon & Garfunkels liveconcert in Central Park New York in 1981. Wie speelt Art en wie speelt Paul? Overleven Bwanga en Kristien de confrontatie met de twee onsterfelijke muzikanten? Met elkaar?
Simon, Garfunkel, My Sister and Me is een voorstelling over rivaliteit in al zijn vormen. Live versus tape, vrouw versus man, zwart versus wit, Europa versus Amerika. Over bruggen en woelig water. Over boksers, hometowns, oude vrienden en de 50 ways to leave your lover. Maar vooral over het recht om te blijven zingen wat je wil.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over